Sok férfi mondja egyszer ezt a mondatot, aztán a dolog annyiba is marad a megalkuvásaival együtt. Pedig valóban igaz, hogy kell egy jó öltöny. Ha meg már kell, akkor ne legyünk a kompromisszumok áldozatai, hanem valóban tegyük oda magunkat, és legyen egy igazán jó öltönyünk. Lehet kettő is, de jobb, ha van három. ( Viccet félre téve, majd úgyis rájön erre mindenki magától.)

A jó öltöny ismérve a következő; nem érzem magam benne feszélyezetten, anyaga olyan, ami bírja a napi viselet okozta összes megpróbáltatást, de közben elegáns és mondjuk ki, magabiztossá tesz. Nem kell ennél több, mert az már túlzás lenne. Viszont ha ezek szerint minden megfelelő, már nyert ügyünk van!

A válasz dodonai lehetne, de mégsem annyira elkeserítő a helyzet, mert a megoldás itt van a szemünk előtt, csak ki kell nyitni és elhatározni, hogy döntésre jutok. Nem kell a gyors megoldást nyújtó, de nem annyira kellemes végeredményt adó konfekció. Ott már csalódtam. Ellenben, nem volt még részem abban az érzésben, amit egy teljesen rám alakított, saját magam, vagy segítséggel kiválasztott anyagból készült felöltő nyújtott. Hát nincs más, mint meglépni ezt a szintet is. A kulcs a zárban, könnyen elfordult. Az öltöny kérdése már nem kérdés többé. Az Eiffel Szalon adta meg a végső lökést, nem – nem a szakadékba, –- hanem arra, hogy nem „vacakolok” többet azzal, hogy a test mértetem, szerint nem vagyok jó a konfekcionális világnak. Itt minden az én alakom, és akaratom szerint alakulhat. Az akaratomat pedig segíthetik, és terelhetik a stílusosság irányába.

A  – kell egy jó öltöny –  a „made to measure” világában, nem kérdés, hanem kész megoldás. A háromrészestől, a klub zakóig egyaránt. Az egyedi anyagválaszték ott áll rendelkezésre, és valóban csak a képzelet szab határokat. Magyar manufaktúra, de angol szövet, vagy olasz és a kivitelezés precizitása szinte a bespoke minőségét hozza el számodra. Ár, érték arány szempontjából nyert ügye van mindenkinek.  Inkább a nehéz kérdések ezek, és nem az, hogy kell e egy jó felöltő. Az apróságok, a finomságok és a részletekben való elveszés, az, ami leginkább a –itt jó szóval élve – a veszély tárgya az Eiffel Szalonban. De nem maradtál segítő kéz nélkül, ami biztonságot ad abban, hogy a legjobb döntésed hozd meg.

Azt hisszük, hogy Te aki bejelentkezel hozzánk, a maximumot kapod minden területen amit egy méretre készült szabóságtól kaphatsz. Ami pedig nagyon fontos, hogy csak az igazán extra kívánságok miatt lenne több hetes a várakozás, mert alap esetben, a méretvétel, az anyag kiválasztás és az egyedi megoldások kigondolása után, a negyedik héten, már a te luxus öltönyödben, zakódban távozhatsz tőlünk.

Nem vacakolunk az időddel, a pénzeddel, és az energiáddal. Az Eiffel Szalon az a hely ahol valóban megkapod a választ a kérdésre; Hogy kell egy jó öltöny? Persze, hogy kell!